1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ünlü Kore dizisi “Queen of Tears”in haklarını O3 Medya ve DASS Yapım aldı

CJ ENM, popüler Kore draması “Queen of Tears”ın Türkiye'de uyarlanması için O3 Medya ve DASS Yapım ile anlaşma imzaladı.  Dizinin yurt dışı satışını ise Eccho Rights üstlenecek.

Ünlü Kore dizisi “Queen of Tears”in haklarını O3 Medya ve DASS Yapım aldı

Kore dizisi Queen of Tears (Gözyaşı Kraliçesi) ülkemize uyarlanıyor. Studio Dragon imzalı dizi önce Kore’de tvN’de, ardından da Netflix‘te yayınlanmış ve dünya çapında sevilen formatlar arasında yerini almıştı. Formatın haklarını elinde bulunduran CJ ENM, dizinin Türkiye’de uyarlanması için O3 Medya ve Selen Sevigen’in patronu olduğu DASS Yapım’la anlaşma imzaladı. Dizi, alışveriş merkezleri kraliçesi olan Hae-in ve onun küçük bir kasabadaki kocası Hyun-woo‘nun etkileyici aşk hikâyesini konu alıyor.

O3 Medya CEO‘su Saner Ayar yapılan anlaşmayla ilgili şunları söyledi:

“Türk ve Kore televizyon endüstrisi arasındaki iş birliğinde önemli bir dönüm noktası olan Queen of Tears’ı Türk izleyiciyle buluşturmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Güçlü bir hikaye ve aile, sevgi ve dayanıklılık gibi ortak değerleri bir araya getiren bu uyarlamanın izleyicilerde derin yankı uyandıracağına inanıyoruz. Bu ortaklık, O3 Medya ve DASS Production’ın birinci sınıf içerik sunma ve uluslararası senaryolu uyarlamalarda çığır açma konusundaki kararlılığını yansıtıyor.”

CJ ENM Uluslararası Satış Müdürü Sebastian Kim ise “Bu yılın en başarılı dizisi Queen of Tears’ın Türk izleyicisine uyarlandığını görmekten büyük heyecan duyuyoruz. Hikayenin yeni bir kültürel bağlamda nasıl yeniden tasarlandığını görmek büyüleyici olacak. Türkçe versiyonunu sabırsızlıkla bekliyoruz ve Queen of Tears’ın güçlü hikayesinin küresel başarısının üzerine inşa etmeye devam edeceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Studio Dragon temsilcisi ise “Orijinalin cazibesine Türkiye’nin eşsiz kültürel birikimini ve hayal gücünü de ekleyerek muhteşem bir dizi yaratmayı ve dünya çapındaki izleyicilere başka bir samimi deneyim sunmayı umuyoruz” yorumunu yaptı.

Eccho Rights Türk Dizi Direktörü Handan Özkubat ise şunları söyledi:

“O3 ve DASS Yapım’ın bu güzel hikayenin Türkçe yeniden anlatımına yönelik iddialı planları, uluslararası pazarda büyük bir etki yaratacak. Bu inanılmaz yeni projeyi dünyayla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Kirli Sepeti dizisi final yapıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir