1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ulvi Kahyaoğlu: Yargı'da oynamaktan gurur duyuyorum

95. ölümünde veda edecek olan şimdiden adını köşetaşı diziler arasına yazdıran Yargı’nın Efe savcısı Ulvi Kahyaoğlu yaşadığı gururu paylaştı.

Ulvi Kahyaoğlu: Yargı’da oynamaktan gurur duyuyorum

Son dönemin en başarılı genç yıldız oyuncuları arasında yer alan Ulvi Kahyaoğlu GAİN’in “Dengeler” dizisinde de performansıyla beğeni topluyor. Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuk olan Ulvi Kahyaoğlu, haftaya ekrana veda edecek olan Yargı dizisi hakkında duygularını paylaştı. Kahyaoğlu “Yargı pek çok takip eden için de, Yargı’da yer almış ya da sonradan ayrılmış herkes için de ‘İyi ki hayatımıza yargı oldu’ diyebileceğimiz işlerden biri… Çünkü gerek ulusal, gerek uluslararası başarılarına baktığınızda çok hatrı sayılır bir iş olduğunu düşünüyorum ve gerçekten bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, içinde bulunmaktan gurur duyduğum bir iş… Yıllar sonra dönüp ‘Ben de Yargı’daydım demek…  Son düzlüğünde dahil olmak benim için çok şanslı şeyler… “ dedi.

Ulvi Kahyaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Televizyonda 90. bölümleri çekerken hala her gelen bölümü heyecanla okuyup ‘Acaba bir sonraki bölümde ne olacak?’ diyebiliyor olmak çok büyük şans… Her zaman böyle olmuyor. O yüzden bir oyuncu olarak da bunun farkında olmam gerektiğini düşünüyorum. Hangi işte ne zaman olursak olalım iyi tarafını görmeliyiz. Kimi zaman o yoğunluktan kaçıyor ve daha kolay olan şey onu görmemek olabiliyor. Onu görmek de orada geçen zamanı daha değerli kılıyor…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Kara Ağaç Destanı’nın Celal Ağa’sı Olgun Şimşek talihsiz kazayı ucuz atlattı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir