1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Uluç Bayraktar “Kuşatma”ya geçti, “Siyah Kalp”e yeni yönetmen geldi

Tims&B’nin Show TV’de ekrana gelecek Kapadokya'da çekilen yeni iddialı dizisi “Siyah Kalp”in yönetmeni değişti.

Uluç Bayraktar “Kuşatma”ya geçti, “Siyah Kalp”e yeni yönetmen geldi

“Siyah Kalp” dizisi yeni yayın döneminin iddialı dizilerinin başında geliyor. Yeni bir değişiklik olmazsa senaryosunu ise Yıldız Tunç’un yazdığı dizi eylül ayında perşembe günleri seyirciyle buluşacak. Kapadokya’da çekilen dizinin yönetmeni Uluç Bayraktar, eylül ayında Netflix için çekilecek olan, Aslı Enver ile Engin Akyürek’i buluşturan “Kuşatma” dizisine başlıyor.

Bu nedenle Uluç Bayraktar ilk iki bölümünü çektiği “Siyah Kalp”i Kerem Çakıroğlu’na teslim etti. Üçüncü bölüm çekimlerine başlanacak olan diziyi Çakıroğlu, Emrah Aguş’la beraber yönetecek… Siyah Kalp’in kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay),  Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin) Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan),  Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nın Sinan’ı Cem Söküt oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir