1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ulaş Tuna Astepe ve Hazal Subaşı’lı “İlk ve Son”dan ilk kareler

Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı blutv’nin sevilen dizisi “İlk ve Son”un ikinci sezon okuma provasından ilk fotoğraflar basınla paylaşıldı.

Ulaş Tuna Astepe ve Hazal Subaşı’lı “İlk ve Son”dan ilk kareler

“İlk ve Son” dizisinin ilk sezonunda Özge Özpirinçci ile Salih Bademci başrolleri paylaşmıştı. Blutv’nin bu yıl içinde yayınlayacağı içerikleri arasında yer alan dizinin ikinci sezonunun başrol oyuncuları da geçen günlerde belli olmuş ve bu kez Ulaş Tuna Astepe ve Hazal Subaşı’yla anlaşılmıştı. Bir aşk ilişkinin ilk ve son anına kadar yaşanan evrilme hikâyesini konu alan dizide bu kez Cihan ve Nilüfer’in 10 yıllık ilişkileri ele alınacak.

Hakan Bonomo’nun yazdığı diziyi Devrim Yalçın yönetecek, Ortaks Yapım imzalı dizinin görüntü yönetmenliğini ise Jim Gucciardo yapacak. “İlk ve Son 2”de Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman, Azra Aksu’nun da yer alacağı diziye Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi, İlker Kızmaz, İsmet Ege Tonbul, Hakan Atalay da konuk olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serenay Sarıkaya Kimler Geldi Kimler Geçti ekibiyle sevgilisi Mert Demir konserinde
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir