1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Uğur Aslan ve Mustafa Avkıran “Hayat Hırsızı”nda

Ay Yapım’ın NOW için çekeceği “Hayat Hırsızı” dizisinin çekimlerinin hafta sonu başlaması planlanıyor.

Uğur Aslan ve Mustafa Avkıran “Hayat Hırsızı”nda

Hilal Saral’ın yönetmen koltuğuna oturacağı “Hayat Hırsızı” dizisi merakla bekleniyor.  Aybike Ertürk’ün yazdığı dizide Cemre Baysel (Leyla/Leylim), Alperen Duymaz (Civan), Gonca Vuslateri (Nur), Halil İbrahim Ceyhan (Tufo), Yiğit Kirazcı (Mali), Cengiz Bozkurt (Selman), Meltem Baytok (Hatice), Zeyno Eracar (Güzide), Gamze Karaduman (Ferda) ve Dilara Aksüyek (Serap) başlıca rolleri paylaşacak.

Uğur Aslan konuk oluyor

Dizide Leyla’nın (Cemre Baysel) babası Hilmi karakterine hayat verecek isim belli oldu. Son olarak unutulmaz dizi “Yargı”yla seyirci karşısına çıkan başarılı oyuncu Uğur Aslan “Hayat Hırsızı”na konuk olacak. Dizinin Neco’su için de usta aktör Mustafa Avkıran’la görüşülüyordu. Gelen yeni habere göre Avkıran’la da el sıkışıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alparslan Büyük Selçuklu’nun Seferiye Hatun’u Kayra Zabçı’dan yeni dizi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir