1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ufuk Bayraktar’ın “Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi” filminin kadrosu belli oldu

Yapımcılığını Diopter Film, Ubay Yapım ve Net Sanat'ın üstlendiği Dayı: : Bir Adamın Hikayesi serisinin ikinci filmi salı günü sete çıkıyor.

Ufuk Bayraktar’ın “Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi” filminin kadrosu belli oldu

“Dayı: Bir Adamın Hikayesi” filmi 2021 yılında seyirciyle buluşmuş ve 19 hafta vizyonda kalmıştı. Ufuk Bayraktar’ın başrolünü oynadığı filmin devamı çekiliyor. Senaryosunu Uğur Bayraktar ve Ece Bayraktar’ın yazdığı filmin kadrosu tamamlandı. Okuma provası yapılan film Salı günü sete çıkıyor.

Uğur Bayraktar’ın “Dayı’nın asıl hikâyesi şimdi başlıyor” dediği filmin yeni kadrosunda Ufuk Bayraktar’a Yıldıray Şahinler, Cem Özer, Reha Özcan, Bora Karakul, Umut Oğuz, Yüksel Arıcı, Sabahattin Yakut ve Ergül Miray Şahin eşlik edecek. Çekimleri 5 hafta sürecek olan film 7 Şubat’ta vizyona girecek. “Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi”nin haklarını daha çekilmeden Prime Video aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Leyla: Hayat…Aşk…Adalet…”ın yeni afişi yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir