1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tuvana Türkay ve Ushan Çakır “Teşkilat” dizisinde

TRT 1'in Tims&B imzalı fenomen dizisi “Teşkilat”ın 5. sezon çekimleri geçen günlerde başladı. 

Tuvana Türkay ve Ushan Çakır “Teşkilat” dizisinde

“Teşkilat” dizisi 5. sezonda da pazar akşamları seyirciyi ekran başında toplamaya devam edecek. Tolga Sarıtaş‘ın Altay rolüyle hikayeye katıldığı dizide daha önceki sezonlardan çok farklı bir dünya yaratılacak. Merakla beklenen dizinin kadrosuna son olarak Tuvana Türkay ile Ushan Çakır katıldı.

Tuvana Türkay heyecanlı konusuyla dikkatle izlenen dizide “Kate” adlı Amerikan ajanına hayat verecek. Oldukça acımasız bir kadın olan Kate’in sağ kolunu ise Ushan Çakır canlandıracak. Çakır dizide “Makinist” karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özgür Çevik “Kuruluş Osman” dizisinin kadrosunda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 11 Eylül 2024

    TRT 1 Tims&b productions imzalı için 5.sezon Teşkilat yayın tarih 22 Eylül 2024 pazar günü saat 20 00 devam edelim televizyon ekran çabuk girsin yayın akışı düzelecek format değişiklik olsun dedim tims&b yapım şirket selam söyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir