1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tümay Özokur "Mert Ramazan Demir"i nasıl keşfettiğini anlattı

Usta menajer ve yetenek avcısı Tümay Özokur keşfettiği ve daha sonra ünlü olan isimler arasındaki Mert Ramazan Demir'le buluşma öyküsünü anlattı.

Tümay Özokur “Mert Ramazan Demir”i nasıl keşfettiğini anlattı

Tümay Özokur, Hakan Bilgin’in sunduğu “Mekanın Sahibine Geldik” kanalına konuk oldu. Bugüne kadar yüzlerce ismi sanat dünyasına kazandıran Özokur, röportaj sırasında “Yalı Çapkını” dizisinin Ferit’i Mert Ramazan Demir‘i nasıl keşfettiğini anlattı ve şunları söyledi:

Mert Ramazan Demir şu an herkesin takdir ettiği bir oyuncu değil mi? Bana Instagram’dan müracaat etmişti. CV’sini atmıştı. Benden önce müracaat etmediği ajans kalmamıştı neredeyse… Bir de çok kötü, rezalet bir fotoğraf koymuştu, sağ olsun… Ben onun CV’sini okudum, fotoğrafına bakmadım. Oradan burs almış, buradan burs almış… Bu çocuk bu yerlerden burs aldıysa bunun bir yetisi vardır dedim. Ben onu ilk workshop’uma davet ettim ve Mert Ramazan Demir’le yolculuğunuz mesela öyle başladı…”
thumbnail
Önerilen Yazı
Hilal Saral’lı “Hayat Hırsızı” dizisi temmuzda sete çıkacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir