1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT tabii’den “Antrenör” dizisi geliyor

Dün akşam düzenlenen tanıtım gecesinde yeni içerikleri duyurulan TRT’nin dijital platformu Tabii’de yeni bir dizi daha seyirciyle buluşacak.

TRT tabii’den “Antrenör” dizisi geliyor

Tabii’nin yeni dizisi “Antrenör” 5 Ekim’de sete çıkacak. Yarın okuma provası yapılacak olan dizide bir lisede voleybol takımı kurmaya çalışan gençler ve öğretmenlerinin eğlenceli ve duygusal hikâyesi anlatılacak. Frame Yapım imzalı dizide Güven Murat Akpınar “Antrenör”, Öznur Serçeler “Gülse”,  Ferit Aktuğ “Selim” rollerine hayat verecek.

Yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturacağı diziyi Haluk Özenç ve Betül Özenç kaleme aldı. 10 bölümlük dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Selda Özbek “Şükran”, Gülhan Tekin “Neriman”, Bedir Bedir “Osman” ve Ozan Yiğit “Bülent” karakterlerine hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Selin Şekerci “Kuşatma”da İsmail Demirci’nin partneri oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir