1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Tezgah” filminin galasına ünlü akını

Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Şinasi Yurtsever’i buluşturan Tezgah filmine Alaçatı’da renkli bir açık hava galası düzenlendi.

“Tezgah” filminin galasına ünlü akını

‘Tezgah’ filmi 4 Ekim’de tüm Türkiye’de vizyonda girmeye hazırlanıyor. Film vizyon öncesi ilk kez Pazar akşamı Alaçatı Tarla’da sinemaseverlerle buluştu. Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Şinasi Yurtsever’i açık hava galasına Murat Boz, Sarp- Bengi Apak, Beyza Şekerci -Engin Hepileri, Doğa Rutkay- Kerimcan Kamal, Barış Falay, Melisa Doğu, Pınar Altuğ- Yağmur Atacan, Mustafa Aksakallı gibi ünlü isimler de katıldı.

Yönetmenliğini Erkan Kolçak Köstendil ve Kadir Çermik’in üstlendiği film, ünlülerin cinayetle sonlanan aşk üçgenini konu alıyor. Gerilim-komedi türündeki ‘Tezgah’ın müzikleri Orçun Orçunsel imzası taşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Altın Portakal’da Ferzan Özpetek, Altın Koza’da Nuri Bilge Ceylan jüri başkanı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir