1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Teşkilat”ın mafya babası Hamdi “Murat Han” oldu

Beşinci sezonunun çekimleri başlayan TRT1’de pazar akşamları yayınlanan “Teşkilat” dizisinin yeni önemli oyuncularından biri daha belli oldu.

“Teşkilat”ın mafya babası Hamdi “Murat Han” oldu

“Teşkilat” dizisinin 5. sezonu bir dizi yüksek tansiyonlu olaya sahne olacak. Tims&B’nin imza attığı dizide artık birden fazla kötü karakter olacak. Tolga Sarıtaş (Altay), Murat Aygen (Bora), Eren Hacısalihoğlu (Sedat), Atilla Biricik (Akif Başkan) ve Gizem Güneş’in (Selen) kadrosuna dahil olduğu fenomen dizinin mafya babası Hamdi’ye hayat verecek oyuncusu da belli oldu.

Başarılı aktör Murat Han “Teşkilat”la anlaştı. Murat Han’ın hayat vereceği Hamdi’nin yolu cezaevinde Korkut’la (Yunus Emre Yıldırımer) kesişecek. Ardından uzun sürecek soluk soluğa bir macera başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Uluç Bayraktar “Kuşatma”ya geçti, “Siyah Kalp”e yeni yönetmen geldi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir