1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Teşkilat’ın Hamdi’si Adnan Biricik oldu

Yeni bir değişiklik olmazsa salı günü sete çıkması planlanan Tims&B imzalı Teşkilat dizisine Tolga Sarıtaş dışında yeni karakterler katılacak.

Teşkilat’ın Hamdi’si Adnan Biricik oldu

“Teşkilat” dizisinin 5. sezonu iddialı geliyor. İstihbarat Teşkilatı’nın kahramanlık hikâyelerini konu alan dizi bu kez Tolga Sarıtaş’ın hayat vereceği Altay Yüzbaşı karakteri nedeniyle “Altay’dan Tuna’ya” sloganıyla ekrana gelecek. Kulislerden sızan bilgilere göre Altay Yüzbaşı, dizide MİT bünyesinde özel bir göreve getirilen Neslihan’ı (Aybüke Pusat) koruma görevini üstlenir.

En farklı “Teşkilat” sezonu olan 5. Sezonda birden fazla kötü karakter yer alacak. Nefes nefese geçecek diziye Bora adlı bir iş insanı ve eşi Amerikalı Carrie, Altay’ın kız kardeşi Seda, mafya babası Hamdi, Hamdi’nin genç eşi Güniz dahil olacak. Dizinin Hamdi’si değerli oyuncu Adnan Biricik oldu. Hamdi’nin hikayeye dahil olması Korkut’un (Yunus Emre Yıldırımer) Bulgaristan’da bir hapishanede yollarının kesişmesiyle başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Usta oyuncu Sacide Taşaner “Yoksulluk” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir