1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Teşkilat” ile “Deha” karşı karşıya… İki iyi dost Aras Bulut İynemli ile Tolga Sarıtaş rakip oldu

Tims&B’nin yapımcılığını üstlendiği TRT’nin fenomen Teşkilat dizisinin merakla beklenen yayın tarihi sonunda açıklandı.

“Teşkilat” ile “Deha” karşı karşıya… İki iyi dost Aras Bulut İynemli ile Tolga Sarıtaş rakip oldu

Teşkilat ile Deha dizisi 22 Eylül’de sezonu açıyor. Tims&B’nin yapımcılığını üstlendiği TRT’nin fenomen “Teşkilat”a bu sezon “Yüzbaşı Altay” rolüyle Tolga Sarıtaş dahil oldu. Altay’dan Tuna’ya sloganıyla 22 Eylül Pazar akşamı seyirciyle buluşacak olan Teşkilat’ın 5. Sezonunda birden çok kötü karakter yer alacak ve bu sezon diğerlerinden çok farklı olacak. Ayrıca ekibe Adnan Biricik, Murat Aygen, Murat Han, Eren Hacısalihoğlu, Gizem Güneş, Tuvana Türkay ve Ushan Çakır’dan oluşan güçlü oyuncular katıldı.

Tolga Sarıtaş’ın “Söz” dizisindeki partneri Aybüke Pusat’la 2. kez başrolü paylaştığı Teşkilat’ın 5. Sezonda en büyük rakibi ise Deha dizisi… Başta pazartesi olarak planlanan Deha’nın yayın günü 3 sezon süren Yargı dizisinden dolayı Ay Yapım’ın uğurlu günü olan pazara alındı. Bu durum yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, aynı ajansa bağlı çalışan Aras Bulut İynemli ile Tolga Sarıtaş’ı reytingleri karşı karşıya getirdi. Bu rekabetin sonucu merak ediliyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Demet Evgar’lı “Afife” oyununun galasına ünlü akını

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir