1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sorgu dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı

Karga 7 Pictures’ın imza attığı Sorgu dizisi Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’u başrollerinde buluşturdu.

Sorgu dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı

Sorgu dizisinin tanıtımı görücüye çıktı. Dijital platform TOD’da yayınlanacak olan dizinin başrollerini Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul paylaştı. Karga 7 Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Deniz Yorulmazer yaptı. Nuray Uslu ve Milay Ezengin’in yazdığı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Geçen haftalarda afişi de paylaşılan Sorgu’da Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’a buluşturan dizinin kadrosunda ayrıca Boncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve Şehsuvar Aktaş eşlik etti.

Heyecanın dorukta olduğu dizinin konusu ise şöyle; sorgu biriminin tek kadın memuru olan Cihan Manoğlu’nun (Hazal Kaya) babası Hayati, ölü bulunur. Bu şüpheli ölümün dosyası Cihan gibi sorgu memuru olan mesai arkadaşı Metin Yazıcı’ya (Çağlar Ertuğrul) verilir. Dosyayla ilgili gerçekler ortaya çıktıkça Cihan ve Metin arasındaki derin aşk da sınanacaktır. Zira bu hikâyede potansiyel bir cinayet şüphelisine dönüşmeyecek hiç kimse yoktur!

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir