1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Siyah Kalp dizisinin yayın tarihi belli oldu

Kapadokya’da çekilen Show TV’nin Siyah Kalp dizisinin yayın tarihi merakla bekleniyordu.

Siyah Kalp dizisinin yayın tarihi belli oldu

Siyah Kalp dizisi yeni sezonun iddialı dizilerinin başında geliyor. Tims&B Productions imzalı dizinin yayın tarihi 12 Eylül Perşembe olarak açıklandı. Uluç Bayraktar’ın yönettiği, Yıldız Tunç’un ise yazdığı dizi Kapadokya’nın en güçlü ailelerinden Şansalanların sırlarla örülü hikayesini ekrana taşıyacak. Sumru’nun (Ece Uslu) doğar doğmaz vazgeçtiği ikiz çocukları Nuh (Aras Aydın), Melek’le (Hafsanur Sancaktutan) hesaplaşma yaşayacak ve Melek ile Cihan’ın (Burak Tozkoparan) aşkı dengeleri alt üst edecek.

Dizide Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Leyla Tanlar (Sevilay), Hafsanur Sancaktutan (Melek),  Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan),  Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy’dan (Nihayet) oluşan güçlü bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ferit Kaya “Albora’nın Sert Kışında” dizisinin Demir’i oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir