1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sinem Kobal 7 yıl sonra setlere geri dönüyor, işte yeni projesi

Meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu’yla evlenip iki çocuk dünyaya getirdikten sonra oyunculuğa ara veren Sinem Kobal başrolünü oynayacağı filmle setlere dönmeye hazırlanıyor.

Sinem Kobal 7 yıl sonra setlere geri dönüyor, işte yeni projesi

Sinem Kobal şu günlerde özel bir heyecan yaşıyor. Geçen haftalarda “Karşılamalar” adlı dizide konuk oyuncu olan güzel oyuncu 7 yıl aradan sonra başrolünü oynayacağı “Her Şeyin Başı Merkür” filmine hazırlanıyor. Savaş muhabiri olma hayali kuran ancak kendisini bir dergide burç yazarı olarak bulan eğlenceli bir genç kız olan Elif’in hikâyesini anlatan Ayşe Balıbey’in astrolojik komedi türündeki “Her Şeyin Başı Merkür” adlı kitabından yola çıkılarak çekilecek filmin yapımcılığını Sky Film üstlenecek.

Emre Oskay’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu da Ayşe Balıbey’in yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Ali Balcı oturacak. Filmin çekimleri ağustos ayında başlayacak. Sinem Kobal’ın filmdeki partneri için görüşmeler sürüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Karantina filminin Doruk Aksoy’u Tayfun Cenk oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir