1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sihirli Annem’in Perihan’ı Gül Onat setlere “Fer” diziyle döndü

Usta oyuncu Gül Onat GAİN’in BKM imzalı yeni dizisi “Fer”de uzun süre sonra  seyirci karşısına çıkacak.

Sihirli Annem’in Perihan’ı Gül Onat setlere “Fer” diziyle döndü

Fer dizisi geçen perşembe çıktı. 8 bölümden oluşan dizinin başrolünü Melisa Sözen (Dilek) ile Ertan Saban (Şadi) paylaşıyor. Yapımcılığımı BKM’nin üstlendiği dizinin senaryosu ünlü oyuncu Devin Özgür Çınar imzalı… Türkan Derya’nın yönettiği dizinin güçlü oyuncu kadrosuna değerli oyuncu Gül Onat katıldı.

Hafızalarımıza Sihirli Annem’in Perihan’ı olarak kaydolan, 1975’ten beri “İkinci Bahar”, “Lale Devri”, “Adanalı” ve “Yer Gök Aşk” gibi birçok unutulmaz dizide rol alan Gül Onat “Fer” dizisiyle setlere döndü. Usta oyuncu dizide Dilek’in (Melisa Sözen) annesi Saadet’e hayat veriyor.  Fer‘de eşinden boşanmaya hazırlanan 2 çocuklu Dilek’in korsan taksicilik yapması ve bir gün aracına aldığı Şadi’yle beraber hayatının değişmesinin hikâyesi anlatılıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
50. Altın Kelebek Töreni 8 Aralık’ta yapılacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir