1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sibel Can'dan "Güvendeyim" açıklaması

Sibel Can beraber çalıştığı moda tasarımcısı Amor Gariboviç'in defilesin öncesi basına verdiği röportajın yanlış anlaşılması üzerine yazılı bir açıklama yayınladı. 

Sibel Can’dan “Güvendeyim” açıklaması

Sibel Can dün akşam Amor Gariboviç’in  “Phoenix Bloom” adlı yeni couture koleksiyonunun Venedik Sarayı’ndaki defilesini izledi. Defile öncesi kırmızı halıda basına poz veren Can, yanında duran kediyi işaret etti ve “Bence Onu da çekin” dedi.

Gündemdeki kadına şiddet olaylarını da değerlendiren ünlü şarkıcı “Kendinizi güvende hissediyor musunuz?” sorusuna “Doğruyu söylemek gerekirse kendi adıma söylüyorum. Ben güvendeyim ama benim dışımda hiç kimse güvende değil” diye konuşmuştu. Bu sözleri tepki çeken ünlü şarkıcı yazılı açıklama yaptı:

“Değer verdiğim tasarımcı Amor Gariboviç’in defilesinde değerli basın mensuplarını kırmayarak soruları yanıtladım. Ben bir sanatçı olarak toplu taşıma kullanmıyorum. Konserlere koskoca ekiplerle hareket ediyorum ve her daim planlı ve programlı bir hayatım var. “Güvendeyim’in karşılığı budur. Bunun aksini söyleseydim inandırıcı ve samimi olacak mıydı? Manipüle ederek söylenen söylenilen ve Anlatılmak istenen şeyi başka anlamlar yükleyerek servis etmek hiç kimseye bir şey kazandırmayacaktır.
Son zamanlarda çocuklar ve gençler üzerinden yaşadığımız travmatik olaylardan dolayı milletçe hassasiyetimiz en üst noktada… Bunu çok iyi anlıyorum. Bir kadın, bir sanatçı, bir anne olarak toplumsal konulara hele ki çocuklara ve gençlere olan duyarlılığım herkesçe malumdur. Saf Kötülüğe karşı hepimizin, herkesin dili sevgi dili olmalıdır. Her zaman gerçekler ve samimi duygular üzerinden iletişimime devam edeceğim. Umarım kadın ve çocuk şiddeti son bulur ve adalet yerini bulur… Sevgiyle Sibel Can…”
thumbnail
Önerilen Yazı
“Yaren Leylek” filmi vizyondan çekildi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir