1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şevval Sam’dan 30. Yıl konserinde Atatürk’e büyük saygı

Oyunculuk kimliğinin yanı sıra şarkıcılıkta da çok başarılı olan Şevval Sam’ın  30. Yıl konserine seyirciler büyük ilgi gösterdi.

Şevval Sam’dan 30. Yıl konserinde Atatürk’e büyük saygı

Şevval Sam sanat hayatının 30. yılını kutladığı Harbiye Açıkhava’da verdiği konserde kutladı. Her anı çok özel geçen konserin en unutulmaz dakikaları Şevval Sam’ın ulu önderimiz Atatürk’ü andığı bölümdü. Sam, “Şu an bu sahnedeysem onu sayesinde” diyerek sahneye yansıtılan birbirinden güzel Atatürk fotoğrafları eşliğinde “Bir Fırtına Tuttu Bizi” adlı Selanik türküsünü seslendirdi.

Türkünün sonunda “o bizim kavuşmalarımız” dizelerine atıfta bulunarak barkovizyonda Şevval Sam’ın fotoğrafı Ata’mızın siyah beyaz pozuyla kavuştu. Bu anlar dakikalarca alkışlandı. Türk kadınına hak ettiği değeri veren Atatürk’ümüzü her an, her saniye minnetle anıyoruz

thumbnail
Önerilen Yazı
Alperen Duymaz “Hayat Hırsızı”yla anlaştı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir