1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Settar Tanrıöğen’in tiktok videosunu çeken kişi nöbetçi hemşire çıktı

Geçirdiği beyin kanaması sonrası sağlığına kavuşan usta tiyatro sanatçısı Settar Tanrıöğen’in tiktok videosu şaşkınlık yaratmıştı. Sosyal medyada hiçbir hesabı olmayan oyuncunun yaşadığı bu durum üzerine ailesinin gerekli yaptırımları alacağı öğrenildi.

Settar Tanrıöğen’in tiktok videosunu çeken kişi nöbetçi hemşire çıktı

Settar Tanrıöğen geçen kış geçirdiği beyin kanaması sonrası peş peşe ameliyat olmuş, bu süreçte Abdullah Ünal rolüne hayat verdiği Kızılcık Şerbeti dizisine de veda etmişti. Sağlığına kavuştuktan sonra hastaneden taburcu olup evine geçen değerli oyuncu ilaçlarını kullanıyor, sağlıklı besleniyor ve zaman zaman da yürüyüşe çıkıyor.

 

Bu süreçte bir hemşirenin gözetiminde olan Settar Tanrıöğen, önceki gün evinde kuruyemiş yerken açılan tiktok videosuyla gündeme geldi. Usta oyuncunun zaman zaman evine ilaçlarını vermesi için gelen diğer nöbetçi hemşirenin tiktok canlı yayınını açtığı ve Tanrıöğen’in de bu durumdan haberinin olmadığı öğrenildi. Hiçbir sosyal medya hesabı olmayan Tanrıöğren’in ailesi hemşirenin bu kötü niyetli davranışından çok rahatsız oldu, video tiktoktan silindi. Usta oyuncunun ailesinin gerekli yaptırımları alacağı da öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kötü Kan’da Ertan Saban’ın çocuklarına hayat verecek genç yetenekler belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir