1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Serkan Çayoğlu'ndan eşi Özge Gürel'e Cannes sürprizi

Başrolünü oynadığı "Mehmed Fetihler Sultanı" dizisinin bu akşam TRT 1'de yeni bölümü ekrana gelecek olan Serkan Çayoğlu, setin repo olmasını fırsat bilip eşi Özge Gürel'e uçakta sürpriz yaptı.

Serkan Çayoğlu’ndan eşi Özge Gürel’e Cannes sürprizi

Önceki yaz Almanya’da yaşamlarını birleştiren Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel mutlulu evlilikleriye örnek olmaya devam ediyor. Serkan Çayoğlu bu akşam Fransız mücevher markası Boucheron‘un davetlisi olarak kırmızı halıda yürüyecek Özge Gürel’i çok sevindiren bir sürprize imza attı. “Mehmed Fetihler Sultanı” dizi seti repo olan Çayoğlu, sabah uçağı ile gitmeye hazırlanan Özge Gürel‘e eşlik etti.

Her yerde el ele, göz göze olduğu eşine olan dillere destan aşkıyla adından söz ettiren Serkan Çayoğlu, günübirlik gittiği Cannes‘dan yarın dönecek ve dizi setine gidecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Güldür Güldür Show’dan yeni sezon bombası… Onur Buldu dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir