1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Serkan Altunorak Netflix’in Kuşatma dizisinde

Tims&B’nin Netflix için hazırladığı yeni dizi “Kuşatma”nın çekimleri pazartesi günü başlıyor.

Serkan Altunorak Netflix’in Kuşatma dizisinde

Kuşatma dizisi denizcilik alanında hızla büyüyen Bulut ailesinin oğlu Osman ile varlıklı ve köklü bir aile olan Baydemirler’in kızı Nihal’in çatışma, tutku ve yeniden varoluş üzerine yazılan  etkileyici hikâyesini anlatıyor. Uluç Bayraktar’ın yöneteceği, unutulmaz dizilerin yazarı Meriç Acemi’nin kaleme aldığı 8 bölümlük dizinin önemli karakterlerinden “Engin”e hayat verecek olan oyuncu da belli oldu.

Dizide babasının isteğiyle yurtdışından dönen Nihal’e Aslı Enver hayat verecek. Nihal’in hem yalı komşusu, hem çocukluk arkadaşı Engin’e Serkan Altunorak hayat verecek. Engin Akyürek, Aslı Enver, Dolunay Soysert, İsmail Demirci, Taro Emir, Zeynep Oymak, Selin Şekerci ve Sedef Avcı’nın başlıca rollerini paylaşacağı ve bir süredir prova ile deneme çekimleri yapılan dizi hafta başı sete çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Aşk Evlilik Boşanma” dizisinde Melisa Şenolsun’un partneri belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir