1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Serhat Teoman GAİN'in “Esas Oğlan” dizisiyle anlaştı  

BKM imzalı 8 bölümlük romantik komedi türündeki “Esas Oğlan” dizisinin oyuncu görüşmeleri devam ediyor. Yönetmen Şenol Sönmez... 

Serhat Teoman GAİN’in “Esas Oğlan” dizisiyle anlaştı   

“Esas Oğlan” dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Önümüzdeki hafta sete çıkması planlanan dizide Selma (Seda Bakan) ve Ceren’in (Hadise) adlı iki yakın arkadaşın eğlenceli ve romantik hikâyesi anlatılıyor. Şenol Sönmez’in yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin başrol karakterlerinden Mert rolünün sahibi belli oldu.

Başarılı oyuncu Serhat Teoman son olarak Ayça Ayşin Turan’la “Sevmek Yüzünden” filminde başrol oynamıştı. Meryem Gültabak ile Cihan Çalışkantürk’ün yazdığı 8 bölümden oluşan dizi İstanbul’da çekilecek. Dizide Seda Bakan‘ın partnerini ise Şükrü Özyıldız canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
İlhan Şen’den proje değişikliği
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir