1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Serenay Sarıkaya'dan evlilik açıklaması

Sevgilisi Mert Demir'le Yunanistan'da tatil yapan Serenay Sarıkaya dün akşam yüzü olduğu bankanın sponsorluğunda düzenlenen bir sergiye katıldı.

Serenay Sarıkaya’dan evlilik açıklaması

Serenay Sarıkaya, Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’nde başlayan “Georg Baselitz: Son On Yıl” sergisinin açılışına katıldı. Yeni projeleri sorulan oyuncu “Şu an bir şey yapmıyorum. Hala tatilim devam ediyor. Kimler Geldi Kimler Geçti’nin 2. sezonunu bitirdik, 3. sezonuna çok yakın zamanda başlayacağız. Çok çok seviyorum, çok tatlı bir ekibimiz var… Birazcık dinlendikten sonra tekrar sahalara döneceğiz. Yıl sonuna kadar dizi çekimlerinde olacağım için televizyona yeni bir iş yapmayacağım” dedi.

Sarıkaya özel hayatıyla ilgili de “Her şey yolunda” derken evlilik konusuna da “Çok erken sorular, bir şey düşüneceğim” diye konuştu.
thumbnail
Önerilen Yazı
Ayak İşleri dizisinin 4. Sezon galası yapıldı

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir