1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Selim Bahar’a “Bir Zamanlar Gelecek: 2121” filmiyle Miami’den ödül

Serpil Altın’ın yönettiği Türkiye’de ilk sürdürebilir yeşil filmi “Bir Zamanlar Gelecek: 2121” filmi ödüllere doymuyor. 28 Haziran’da ülkemizde vizyona girecek filme son olarak 11. Miami Uluslararası Bilim Kurgu Film Festivali’nden ödül yağdı.

Selim Bahar’a “Bir Zamanlar Gelecek: 2121” filmiyle Miami’den ödül

“Bir Zamanlar Gelecek: 2121” filmi 28 Haziran’da vizyona girecek. Selen Öztürk, Çağdaş Onur Öztürk, Ayşenil Şamlıoğlu ve Sukeyna Kılıç’ı buluşturan filmin yönetmen koltuğuna Serpil Altın oturdu. Korhan Uğur ve Serpil Altın’ın yazdığı filmin görüntü yönetmenliğini Kaan Çalışkan yaptı. Gelecekte geçen filmde “Kıtlık Kanunları” gereği sisteme getirilen yeni hayat karşılığında, yaşlı neslin yok edilmesi konusu işleniyor. Filme vizyon yolculuğu öncesi ödül yağdı.

“Bir Zamanlar Gelecek: 2121” son olarak Miami Uluslararası Bilim Kurgu Film Festivali’nden 4 ödül aldı. “En İyi Film”, “En İyi Yönetmen”, “Beacon Ödülleri”nin yanı sıra filmin oyuncularını seçen Selim Bahar da “En İyi Oyuncu Seçimi” (Best Ensemble Casting) ödüllerini kazandı. Aynı zamanda Casting Society of America Üyesi Bahar, bu alanda Amerika bir Türk’e verilen ilk ödülü kazanmış oldu. Film Amerika, İngiltere, İtalya, Avustralya, Güney Kore, Almanya, Kanada, Ekvator, Porto Riko, Portekiz, Brezilya, Rusya, Kanada, İspanya ve Romanya’da seyircilerle festivallerde buluştu ve 11 ödülle döndü.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sandık Kokusu dizisine Can geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir