1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Seda Bakan ile Hadise GAİN’in “Esas Oğlan” dizisinde buluşuyor

Özel yaşamlarında da çok yakın arkadaş olan Seda Bakan ile Hadise Açıkgöz beraber “Esas Oğlan” dizisinde başrolü paylaşacak.

Seda Bakan ile Hadise GAİN’in “Esas Oğlan” dizisinde buluşuyor

Hadise Açıkgöz artık sadece şarkıcı değil, oyuncu kimliğiyle de seyirci karşısına çıkacak. Ünlü şarkıcı aynı zamanda çok iyi dost olduğu Seda Bakan’la “Esas Oğlan” adlı dizide başrol oynayacak. BKM imzalı dizinin yönetmen koltuğunda son olarak “İnci Taneleri” dizisini çeken Şenol Sönmez oturacak.

8 bölümden oluşacak dizide iki bekar kadının maceraları ekrana taşınacak. “Esas Oğlan” dizisinin senaryosunu Meryem Gültabak ile Cihan Çalışkantürk yazıyor. Şu günlerde senaryodaki son revizeler yapılıyor. Dizinin kadrosunda yer alacak oyuncular önümüzdeki haftalarda belli olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’ne veda edecek ikinci isim de belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir