1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Saner Ayar’ın Oscar hayali: Tek hedefi Oscar'a gitmek olan bir filmimiz var

Yeni sezon ve gelecek planlarını açıklayan O3 Medya’nın kurucusu Saner Ayar en büyük hayalini açıkladı.

Saner Ayar’ın Oscar hayali: Tek hedefi Oscar’a gitmek olan bir filmimiz var

Televizyon ve sinema dünyasında birçok öncü adımlara imza atan duayen yapımcı ve televizyoncu Saner Ayar, en büyük hayalini açıkladı. Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuk olan Saner Ayar “Mehmet hoca ile Mehmet Ada Öztekin’le tüm finansmanını kendimizin karşılayacağı, hedefi Oscar’a gitmek olan bir filmimiz var. Onu yapacağız, detayı buraya sığmaz… Tek amacı Oscar… Bizim endüstrimizden bir gün inşallah biri Oscar alır… O gün inşallah hayattayımdır, sağlıklıyımdır. Kim olursa olsun gidip havalimanında karşılayıp şehre kadar korna çalacağım, bayraklarla UEFA kupası almış gibi kutlayacağım. Kim benimle gelir bilmiyorum. İnşallah biz alırız, inşallah bir Türk yapımcı, senarist bir Oscar‘a alsın” dedi.

Oscar’da lobi faaliyetlerinin çok belirleyici olduğuna dikkat çeken Saner Ayar “Lobileri iyi yönetmek lazım… Filmi çektiğiniz rakamın hiçbir önemi yok. Sizin Oscar’a giden yolda olağanüstü bir tanıtım çalışması yapmanız ve bunun parasını harcamanız lazım. Biz burada 3-5 milyona film çekiyoruz, siz onun 3 katını o faaliyeti harcamanız lazım ki shortslist’e kalasınız” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cihangir Ceyhan’dan yeni dizi geliyor
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir