1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Saner Ayar: Bizim star oyuncularımızı panda gibi korumamız lazım

Televizyon dünyasında birçok ilke imza atan O3 Medya’nın kurucusu Saner Ayar, astronomik bulunan star oyuncularımızın ücretlerini değerlendirdi.

Saner Ayar: Bizim star oyuncularımızı panda gibi korumamız lazım

Saner Ayar sık sık gündeme gelen oyuncu ücretleriyle ilgili soruya yanıt verdi. Usta yapımcı, konuk olduğu Birsen Altuntaş’ın youtube kanalında konuyla ilgili “Türkiye 88 milyon, 88 milyonluk bir ülkede 20 kişi, 20 oyuncu haftada 1 milyon lira kazanabilir mi, kazanamaz mı? Kazanır… Sizin starlarınız bunu kazanır. Amerika’da, 250-300 milyonluk Amerika’da bu listeyi yaptığınız vakit, haftada 100 bin dolar kazanan oyuncu sayısı herhalde binin üzerindedir. Bizim starlarımızın hepsi, biz onların üzerine oturuyoruz Latin Amerika’ya uçuyoruz, biz onların üzerine oturuyoruz Ortadoğu’ya uçuyoruz, Avrupa’ya uçuyoruz, Rusya’ya uçuyoruz… Bunlar çok kıymetli şeyler…” yorumunu yaptı.

Saner Ayar sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye 20 star yetiştirmek bu yetiştirmiş. Bu insanlar bütün dünyaya bu dizileri ihraç etme nedenimiz. Bu başarıya imza atıyorlar ve bu bize batıyor. Olur mu öyle şey! Bizim starlarımızı nesli tükenen panda gibi korumamız lazım… Bunlar değerli… Ben yapamıyorum o yapıyor. O iş o yapabiliyor. Benim bu kaybettiğiniz görüntülerim dünyada para etmeyecek. Biz siz buraya oturtun Barış’ı (Arduç), oturtun Özge’yi (Özpirinçci), oturtun Engin Akyürek’i bakın nasıl para ediyor…”

thumbnail
Önerilen Yazı
“Lefter” filmine peş peşe flaş oyuncular… Aytaş Şaşmaz “Metin Oktay”, Uğur Uzunel “Baba Hakkı” oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir