1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sandık Kokusu’nun Lale’si Seda Türkmen Özgü Namal’lı filmin kadrosunda

İlker Çatak’ın Özgü Namal’ı sinema setlerine döndüren “Sarı Zarflar” filminin çekimleri şu günlerde Berlin’de tüm hızıyla devam ediyor.

Sandık Kokusu’nun Lale’si Seda Türkmen Özgü Namal’lı filmin kadrosunda

“Sarı Zarflar” filmi 19. Berlinale Ortak Yapım Marketi’ne 32 ülkeden seçilen 34 projeden biri ve aynı zamanda Türkiye’den seçilen tek proje olarak dikkat çekmişti. İlker Çatak’ın yönettiği filmin çekimleri geçen hafta Berlin’de başlamıştı. Özgü Namal, Tansu Biçer ve İpek Bilgin’i buluşturan filmin kadrosuna başarılı bir oyuncu daha katıldı.

Yargı’nın ardından “Sandık Kokusu”nda seyirci karşısına çıkan Seda Türkmen şimdiden merakla beklenen “Sarı Zarflar”ın ekibine dahil oldu. Türkmen şu günlerde filmdeki sahnelerini çekmek için Berlin’de… Seti temmuz ayında bitecek olan filmde Mirgün Cabas’ın kızı Leyla da rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin Kıvılcım’ı Evrim Alasya Erol Evgin konserinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir