1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Sandık Kokusu”na 2 duayen oyuncu

Show TV’nin yeni bir değişiklik olmazsa 6 Aralık Çarşamba günü seyirciyle buluşması planlanan “Sandık Kokusu” dizisi merakla bekleniyor.

“Sandık Kokusu”na 2 duayen oyuncu

“Sandık Kokusu” dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Show TV’nin O3 Medya imzalı dizisi Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili’yi buluşturdu. Melis Civelek ve Zeynep Gür‘ün yazdığı dizinin kadrosuna 2 usta oyuncu katıldı. Nalan Okçuoğlu, “Türkan” karakteri ile Filiz’in (Demet Akbağ) ablası olarak seyirci karşısına çıkacak.

Zeynep Günay‘ın kreatif danışmanlığını yaptığı, Nezaket Coşkun‘un ise yönettiği “Sandık Kokusu”nda İnci Şen de “Şükran” karakteri ile Reha’nın (Necip Memili) annesini canlandıracak. Dizi güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini etkili bir dille ekrana taşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Canan Ergüder’den eşi Kenan Ece’nin “Küçük Prens” oyununa destek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir