1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Sandık Kokusu” dizisi 18 Eylül'de dönüyor

Show TV'nin geçen sezondan kalan 3 sevilen dizisinden biri olan "Sandık Kokusu"nun ekrana dönüş tarihi belli oldu.

“Sandık Kokusu” dizisi 18 Eylül’de dönüyor

“Sandık Kokusu” güçlü oyuncu kadrosu ile yeni sezona oldukça iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür‘ün yazdığı dizinin yeni bölümlerini başarılı yönetmen Altan Dönmez çekiyor. Dizinin kadrosuna bu sezon Engin Öztürk, Biran Damla Yılmaz, Gözde Seda Altuner ve İpek Özağan gibi birbirinden başarılı 4 oyuncu katıldı.

Kulislerden sızan bilgiye göre Sandık Kokusu‘nun ikinci sezon ilk bölümü 18 Eylül Çarşamba akşamı seyirciyle buluşacak. Dün sete çıkan dizinin önce Urfa sahneleriyle açılış yapması planlanıyordu. Ancak plan değişti; İstanbul sahnelerinin ardından Güneydoğu’ya gidilecek. Hasan (Uğur Yücel) ile Filiz’in (Demet Akbağ) hayatına Hasan’ın kardeşi Gülnaz (Gözde Seda Altuner) girecek ve aynı evde büyük savaş başlayacak.

Diğer yanda gıda sektörünün gözde iş insanı Bora (Engin Öztürk) hikâyeye bomba gibi giriş yapacak. Kuzen Ayça’nın (Biran Damla Yılmaz) da boşanıp gelişiyle Karsu’nun dünyası iyice karışacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Meryem Uzerli “Harika Çılgınlar” dizisiyle imza aşamasında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir