Şakir Paşa‘nın 6 torunu dedelerine itibar suikasti yapıldığını belirterek “Şakir Paşa Ailesi Mucizeler ve Skandallar” dizisi hakkında tedbir kararı aldırmış, dün de aile üyeleri davadan feragat etti ve diziyle ilgili yasak kalktı. Yasak kararı hakkında “Bu konuda şöyle düşünüyorum dedesi bir hikayesi yüzünden idamla yargılanıp sürgün edilmiş bir insan olarak başka bir hikayenin, kurgunun, katılmadığım yanları olsa bile, yasaklanmasını onaylamak bana yakışmaz” yorumunu yapan aile fertlerinden İş Danışmanı Deniz Kabaağaç kararı yine aile üyelerinin bir fotoğrafıyla yorum yaptı.
“Bugünkü gelişmelerden sonra Şakir Paşa Ailesi bazı fertlerinin tepkisi Soldan, Aliye Hala, Fahrülnissa Hala, Şirin Halanın eşi, Şirin Hala, Ayşe Hala, Füreya Hala. Bu arada bu gün Hakkiye Hala’nın doğum günü…” mesajını yayınladı.
Takipçilerin “Bu kadar zaman ikna olmayıp şimdi nasıl ikna oldular acaba?” sorusuna “Bu soruyu bana değil onlara sorsanız daha iyi olmaz mı? :) Bilmiyorum gerçekten. Merak da etmiyorum doğrusu, benim için önemli olan tedbirin kalkmasıydı ve o da oldu. Yasaklamak ne demek!” yanıtını veren Deniz Kabaağaç, “Benim tabii ki çok beğendiğim, az beğendiğim ya da eleştirdiğim yanları var ama bu her konuda böyle. Bana kalsa Karamozov Kardeşleride eleştiririm. Mesel o değil bence , mesele bir “pièce artistique” asla yasaklanmamalı. Beğensek de beğenmesek de. Niye böyle esinlendin diye de sorulmaz ve söylenmez. Bu gökyüzünü mor yapan bir ressama gökyüzü mor değil mavi sen yanlış yapmışsın demeye benziyor :) Tabii bazısı der o ayrı konu… İlk başından beri söylüyorum bu bir dizi belgesel değil” paylaşımlarını yaptı.
Bir takipçisinin “Görüşmüyorsunuz herhalde” sorusuna da “Neden görüşmeyelim daha pazartesi günü konuştuk. Farklı fikirde olmak başka şey görüşmemek başka bir şey. Tabii ne konuştuk o ayrı konu ama sonuçta kavga edecek halimiz yok… :) Birisinin hatalı olması diğerinin ondan nefret etmesini, düşman olmasını gerektirmez. Hakkiye vs. Cevad mesela :) Tabii Afyon olayı farklı ama normal koşullarda kavga edilecek bir konu yok. Bence hatalılar ama o kadar… :)” yanıtını verdi.