1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar dizisi sete çıktı

NOW’ın Medyapım imzalı “Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar” dizisi sanat tarihimizin önemli bir ailesinin hikayesini ekrana taşıyacak.

Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar dizisi sete çıktı

Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar” dizisinin çekimleri bugün Büyükada’da başladı. Dizide iki güçlü oyuncu Vahide Perçin ile Fırat Tanış Şakir Paşa ve eşi İsmet hanıma hayat veriyor. NOW için çekilen dizi MedYapım imzalı… Bahadır Karataş’ın yöneteceği diziyi Hande Altaylı yazıyor.

Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar”da Vahide Perçin, Fırat Tanış, Devrim Yakut, Cem Yiğit Üzümoğlu, Denise Capezza, Nilsu Berfin Aktaş, Helin Kandemir ve Yağmur Başkurt’a konuk oyuncu olarak Meryem Uzerli de eşlik edecek. Öyküsü 1912’de başlayan dizide aralarında Halikarnas Balıkçısı adıyla Bodrum’u bugünkü ününe kavuşturan Cevat Şakir Kabaağaçlı, modern resmin ustası Fahrelnisa Zeid, ilk Türk gravür sanatçısı Aliye Berger ve ilk Türk seramik sanatçısı Füreya Koral’ın da olduğu Şakir Paşa Ailesi’nin sıra dışı yaşamları ve ilişkileri gözler önüne serilecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
İkinci final haberi geldi, Taş Kağıt Makas bitiyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir