1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Şahane Hayatım”ın Şebnem’i Hilal Altınbilek’in yeni İtalya çıkarması

Başarılı geçen bir sezon sonrası final yapan “Şahane Hayatım” dizisinin başrol oyuncusu Hilal AltınbilekHilal Altınbilek’ne katıldı.

“Şahane Hayatım”ın Şebnem’i Hilal Altınbilek’in yeni İtalya çıkarması

“Şahane Hayatım” dizisinin Şebnem Gümüşçü’sü Hilal Altınbilek tüm dünyada TV dizilerinin başarılarını ele almayı amaçlayan  2. Matera Fiction Festivali’ne davet edildi. ‘Şahane Hayatım’ın seyircili özel gösterimine katılan başarılı oyuncuya İtalyan basını büyük ilgi gösterdi. Etkinlikte Ay Yapım Drama Direktörü Erdi Işık ve Hilal Altınbilek soruları yanıtladı.

Konusu, kadrosu ve çekim kalitesiyle öne çıkan ‘Şahane Hayatım’ projesinin yurtdışında da beğenildiğini görmekten çok mutlu olduğunu ifade eden Hilal Altınbilek, söyleşi sırasında İtalya’da yaşayan ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in bir filminde oynamayı çok istediğini belirtti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ulaş Tuna Astepe ile Hazal Subaşı’lı “İlk ve Son 2”in anneleri belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir