1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Patron dizisinden vazgeçildi, Barış Arduç’un gündeminde Dehşet Bey var

Bu yıl 10. Yaşını kutlayan Saner Ayar’ın kurucusu olduğu O3 Medya’yla özel bir anlaşma imzalayan Barış Arduç “Rüzgâra Bırak” filminin çekimlerini bugün tamamlıyor.

Patron dizisinden vazgeçildi, Barış Arduç’un gündeminde Dehşet Bey var

Barış Arduç başrolünü Hande Erçel’le paylaştığı “Rüzgâra Bırak” filminin çekimlerini bugün tamamlıyor. İstanbul’da başlayan Çeşme, Urla ve Karaburun’da devam eden filmin yarın da afiş çekimleri yapılacak. Arduç’un yeni sezon için çekmeyi planladığı “Patron” dizisinden vazgeçildiği ve yerli John Wick filmi “Dehşet Bey”in gündemde olduğu öğrenildi.

Kasım ayında çekilmesi planlanan filmin yazarı ülkemizin en iyi yazarlarından Murat Menteş ve yönetmeni de unutulmaz projelerin yönetmeni Mehmet Ada ÖztekinMurat Menteş filmin hazırlıkları öncesi bugün Dehşet Bey’in çizgi romanına ait karikatürünü paylaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül “Güzel Aşklar Diyarı”yla imza aşamasında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir