1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özgü Namal: Kariyerimin altın çağını yaşıyorum

Hayat’ın ev bakım kategorisindeki markası Bingo’nun yüzü olan ve yerli bir markayla çalışmanın gururunu yaşadığını belirten Özgü Namal, “İkimiz de kariyerimizin altın çağını yaşıyoruz” dedi.

Özgü Namal: Kariyerimin altın çağını yaşıyorum

Ödüllü oyuncu Özgü Namal 10 reytinge ulaşan dizisi, ardından dünyaca ünlü yönetmeni İlker Çatak’ın filmiyle adından söz ettirdikten sonra ülkemizin ev bakım kategorisindeki markası Bingo’nun yüzü oldu. 2 yıl sürecek kampanyanın ilk reklam filminde Namal, bir süper kahramana dönüştü.


Bingo, marka yüzü Özgü Namal’ın katılımıyla Kuruçeşme’de gerçekleştirdiği etkinlikle yenilikçi ürünü Bingo Akıllı Kapsül’ü tanıttı. Özgü Namal “Ülkemiz topraklarından doğan global arenada adından söz ettiren bir Türk markasının yüzü olmak büyük bir gurur… Bingo ile ortak bir özelliğimiz var. İkimiz de kariyerimizi altın çağını yaşıyoruz. Gerçekten çok uzun zamandır var olan köklü ve derin bir marka… Ben de kendi adıma köklü sayılmasam bile çok uzun zamandır sektördeyim ve meslek hayatımda 27 yılı devirmiş bir insanım. Ayrıca güvenilir olmak sözünün eri olmak, sözünün arkasında durmak, içten olmak, sizi izleyen insanların boşuna izlemediğini, gerçekten her izlediğinde bir şey aldığını, ruhlarınıza dokunduğunu bilmek çok önemli…” dedi.


“Kadınlara faydalı olmayı seviyorum”
Bingo’nun kadınlara yönelik bir marka olmasının da kendisi için önemine dikkat çeken Namal “Kadınlara faydalı olmayı, onlara dokunmayı çok seviyorum. Onları hemcinslerindem öte görüyorum. Bir birlik ve beraberlik duygusuna giriyorum. Bu bana kendimi çok güçlü hissettiriyor. Bu kadar sevilmek her kula nasip olmaz… Bunun için de her zaman minnettarım ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sahipsizler dizisi hafta başı sete çıkıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir