1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özgü Kaya Güzel Aşklar Diyarı'nda Alaca ailesinin gelini doktor Deniz’i oynuyor

MedYapım ile Boyut Film’in beraber çektiği “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinde Özgü Kaya Deniz rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Özgü Kaya Güzel Aşklar Diyarı’nda Alaca ailesinin gelini doktor Deniz’i oynuyor

“Güzel Aşklar Diyarı” dizisi Kapadokya’nın güçlü ailesi Alaca’ların gizemli ve entrika dolu hikayesini ekrana taşıyacak. Kanal D’de yeni sezonda seyirciyle buluşacak olan dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy üstleniyor. Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği diziyi Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal kaleme alıyor.

Halil Ergün, Meltem Cumbul, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül’ü başrollerde buluşturan dizide olaylar İzmir’de yaşayan, yaşam dolu bir doktor olan Deniz Dervişoğlu’nun ablası Ünzile’nin (Melis Birkan) karşı çıkmasına rağmen kısa sürede tanıştığı Arhan Alaca’nın ailesiyle tanışmak için Kapadokya’ya gitmesiyle başlayacak.

Bu sürpriz ziyaret ve iki gencin tutkulu aşkı çok sarsıcı olayların yaşanmasını, hem Alaca hem de Dervişoğlu ailesinin büyük sırların ortaya çıkmasına neden olacak.

Dizide Meltem Cumbul Arhan’ın annesi Gönül’ü, Halil Ergün Arhan’ın dedesi “Hakim Alaca”yı, “Ege Kökenli” Hakim’in genç eşi Hanzade’yi, Berkan Şal Hakim’in sağ kolu Belmondo’yu canlandıracak. Arhan’ın kardeşleri Cihangir’i Özgür Emre Yıldırım, Cemal’i Yiğit Yapıcı ve Alara’yı ise Işıltı Su Alyanak (Alara) oynayacak. Ekin Aksoy, Cemal’in hamile eşi Roza’ya hayat verecek. Deniz’in takıntılı kuzeni Tufan’a ise Yunus Narin hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Halil İbrahim Ceyhan eski menajeriyle mahkemelik oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir