1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özge Özpirinçci’den Japonya Başkonsolosuna Japon usulü selam

İlk bölümü 24 Ekim 2017’de başlayan ve 81 bölüm süren Japon uyarlaması Kadın dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci Japonya İstanbul Başkonsolosluğu’nun onur konuğu oldu.

Özge Özpirinçci’den Japonya Başkonsolosuna Japon usulü selam

Özge Özpirinçci dün çok özel bir davete katıldı. Sandık Kokusu’nda başrol oynayan Özge Özpirinçci, 2017- 2020 yılları arasında yayınlanan, Japon dizisi Woman’ın uyarlaması olan eski projesi Kadın’daki başarılı performansı nedeniyle Japonya İstanbul Başkonsolosu’nda onur konuğu oldu. Konsolosluğun “2024 yılı “Japonya ile Türkiye Arasında Diplomatik İlişkilerin Tesisinin 100. Yıl Dönümü” nedeniyle 1 yıl boyunca düzenleyeceği kutlama etkinlikleri kapsamında ağırladığı başarılı oyuncuya Japonya İstanbul Başkonsolosu Kasahara Kenichi çiçek takdim etti.

Özge Özpirinçci konsolosu Japon usulü selamladı. Konsolosluğun resmi adresi bu anın videosunu “Hoş geldiniz Özge Hanım… Japonya İstanbul Başkonsolosu Kasahara Japon dizisi “Woman”dan uyarlanan ‘Kadın’ dizisinde başrolü oynayan Özge Özpirinçci ile bir araya geldi” notuyla yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ahmet Saraçoğlu “Yalı Çapkını” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir