1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özge Gürel Azerbaycan yapımı "44" filminde başrolde

Rol aldığı projelerle dünyanın dört bir yanında çok sayıda hayranı olan Özge Gürel yapımcılığını Bakü Media Center’ın üstlendiği “44” adlı sinema filminde başrol oynayacak.

Özge Gürel Azerbaycan yapımı “44” filminde başrolde

Özge Gürel şu günlerde iddialı bir sinema filmi için hazırlık yapıyor. Başarılı oyuncu, Azerbaycan ordusunun 5 şehir, 4 kasaba ile 286 köyü işgalden kurtardığı ve 44 gün süren 2. Karabağ Savaşı’nda geçen “44” adlı filmde başrol oynayacak. Filmin yönetmen koltuğunda İsmayil Safarali oturacak.

Filmde Türkiye’den sadece Özge Gürel yer alacak. Diğer tüm oyuncular Azebaycan Türklerinden oluşacak. Çekimler için önümüzdeki günlerde Azerbaycan’a gidecek olan Özge Gürel, “44” filminde “Doktor Zeynep” rolüne hayat verecek. Arka arkaya gelen dizi projelerini ve senaryoları değerlendirmeye devam eden Özge Gürel, film çekimlerinden hemen sonra dizi setlerine dönecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızılcık Şerbeti”nin 3. Sezonundan ilk kareler yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir