1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ozan Akbaba’lı “Albora’nın Sert Kışı” dizisine 4 yeni oyuncu

Ozan Akbaba’nın Cihan Albora’ya hayat vereceği Kanal D’nin “Albora’nın Sert Kışı” dizisine yeni kadın başrol oyuncusu aranıyor.

Ozan Akbaba’lı “Albora’nın Sert Kışı” dizisine 4 yeni oyuncu

“Albora’nın Sert Kışı” dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Ahmet Katıksız’ın yöneteceği, Gülizar Irmak’ın yazdığı dizi Mardin’de çekilecek. Dizide ilk adı geçen başrol kadın yıldızı Esra Bilgiç’in başka projeleri değerlendirdiği, Ozan Akbaba’nın oynayacağı Cihan’ın partneri Alya Albora rolü için yeni bir oyuncu arandığı öğrenildi. Lübnan yapımı Al Hayba dizisinin yerli uyarlaması olan dizide Albora ve Baybars ailelerinin savaşı ekrana taşınacak.

Dizide Albora konağının annesi, Boran, Cihan, Kaya ve Nare’nin annesi Sadakat’i Gonca Cilasun canlandıracak. Kerem Çatay ve Lale Eren’in yapımcılığını üstlendiği dizinin Kaya’sı Atakan Özkaya olmuştu. Dizinin Nare’si başarılı oyuncu Sahra Şaş oldu. Eşi Özkan’la ayrı olan Nare hamile olarak seyirci karşısına çıkacak.

 Dizide Baybarsların babası Nadim’i usta oyuncu Nazmi Kırık oynayacak. Dizide Cihan’ın kız arkadaşı Mine’yi ise Mine Kılıç canlandıracak. Dizide her şey Alya’nın eşinin cenazesini vasiyeti üzerine doğduğu topraklara getirmesiyle başlayacak. Yanında en sevdiği adamın cenazesi ve oğlu olan Alya, eşinin hiç tanımadığı aşiret olan ailesiyle karşı karşıya kalacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kardeşlerim’in Sarp’ı Atakan Özkaya’nın yeni adresi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir