1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Öykü Gürman “Gönül Dağı”nda… Şöför Kiraz geliyor

TRT 1’nin izlenme rekorları kıran “Gönül Dağı” dizisinin 5. sezon çekimleri geçen hafta başladı. Dizinin ilk yayınlanan tanıtımı büyük beğeni topladı.

Öykü Gürman “Gönül Dağı”nda… Şöför Kiraz geliyor

Gönül Dağı dizisi 5. sezonuyla eylül ayında seyirciyle buluşacak. Yahya Samancı ve Aslı Kahraman’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi Gedelli kasabasında yaşanan acı, tatlı olayları seyirciye aktarmaya devam edecek. Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök’ün kaleme aldığı dizinin kadrosuna yeni sezonda flaş bir isim katılıyor. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman “Kiraz” rolüyle “Gönül Dağı” evrenine katılıyor.

Kulislerden gelen bilgilere göre Kiraz, Gedelli’ye taşınacak ve şöför Kiraz olarak hikayeye yeni bir renk katacak. Berk AtanSemih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Eskişehir’de çekilen dizinin 5. sezonu 143. bölümüyle açılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Berk Atan Gönül Dağı’nın 5. sezonuyla el sıkıştı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir