1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Onur Tuna’nın gençliğini Can Bartu Arslan canlandırıyor

Netflix’in 8 bölümden oluşan “Geleceğe Mektuplar” dizisinin çekimleri 3 Eylül’de başladı. Onur Tuna’nın gençliğini yetenekli bir isim oynuyor.

Onur Tuna’nın gençliğini Can Bartu Arslan canlandırıyor

“Geleceğe Mektuplar” milenyumun ikinci yılında PTT’nin mektup yazma alışkanlığının hızla yok olması üzerine başlattığı kampanyadan yola çıkılarak hayata geçiriliyor. O3 Medya’nın imza attığı “En son ne zaman bir mektup yazdınız?” sloganıyla hazırlanan dizinin çekimleri salı günü başladı. Cenk Ertürk’ün yönettiği, Rana Denizer’in yazdığı dizide Seda, Banu, Zuhal, Murat ve Mert adlı 5 lise öğrencisinin hikâyesi anlatılıyor. Öğrencilerin günümüzdeki halinin yanı sıra gençlik halleri de dizide yer alıyor.

“Geleceğe Mektuplar” dizisinde okulun popüler öğrencisi Mert Erdem’e Onur Tuna hayat veriyor. Basketbol oynayan okulun popüler ismi Mert’in gençliğine ise etkileyici oyunculuğuyla beğeni toplayan Can Bartu Arslan hayat veriyor. Dizide Gökçe Bahadır “Zuhal”i, Erdem Şenocak “Murat”ı, Selin Yeninci “Banu”yu, İpek Türktan “Fatma öğretmeni”, Güneş Şensoy “Fatma’nın kızı Elif”i,  Pelin Karahan “Seda’nın ablası Pelin Şahin”i, Yusuf Akgün Pelin’in kocası Tufan”ı, Saygın Soysal “Levent”i canlandırıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gönül Dağı dizisi 5. Sezonu yine zirvede açtı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir