1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Onur Güvenatam Golden Globe gecesine ev sahipliği yaptı

OGM Pictures'ın patronu Onur Güvenatam Londra Film Festivali kapsamında düzenlenen Golden Globes gecesine sponsor oldu.

Onur Güvenatam’ Golden Globe gecesine ev sahipliği yaptı

Londra Film Festivali kapsamında düzenlenen Golden Globe etkinliği geçen pazar Soho Mews House’da gerçekleşti. OGM Pictures sponsorluğunda düzenlenen gecede film endüstrisinden seçkin bir davetli topluluğu bir araya geldi. 82. Geleneksel Golden Globes etkinliğinin Londra Film Festivali’ndeki bölümü olarak gercekleştirilen gece, Golden Globes Başkanı Helen Hoehne ve OGM Pictures Kurucusu Onur Güvenatam’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yıldızlar geçidine sahne olan görkemli geceye Adrian Brody, Jeremy Strong, Sebastian Stan, Jesse Eisenberg, Denis Villeneuve, Maria Bakalova, Sacha Baron Cohen, Kingsley Ben-Adir, Asa Butterfield, Georgina Chapman, Jennifer Grey, Ben Hardy, Celia Imrie, Stephen Merchant ve Will Sharpe gibi film sektöründen dünyaca ünlü oyuncuların yanı sıra yönetmen, senarist gibi yaratıcı ekiplerle, özel davetliler katıldı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir