1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Oktay Çubuk ve Ezgi Şenler tabii’nin dönem dizisi Sürgünler’in başrolleri oldu

TRT’nin dijital platformu tabii’nin yeni projelerinden biri de Edirne’de çekilecek olan “Sürgünler” dizisi…

Oktay Çubuk ve Ezgi Şenler tabii’nin dönem dizisi Sürgünler’in başrolleri oldu

Tabii’nin yeni dizisi “Sürgünler” genç kuşağın iki yıldız ismi Ezgi Şenler ve Oktay Çubuk’u başrollerde buluşturdu. Barış Erçetin’in yönetmen koltuğuna oturacağı dönem dizisi İkinci Yeni Yapım imzalı… Senaryosunu Volkan Sümbül’ün yazdığı dizide Oktay Çubuk “Halil”, Ezgi Şenler “Meryem” rollerini canlandırıyor.

Temmuz ortası Edirne’de sete çıkacak olan dizide Serdar Orçin, Deniz Hamzaoğlu, Ferit Kaya ve Kemal Burak Alper başlıca rolleri paylaşacak. Dizide 2. Dünya Savaşı sebebiyle Fransa‘daki mühendislik eğitimini yarıda kesip Antep’e, ailesinin yanına dönmek zorunda kalan Halil Şahinoğlu’nun hikâyesi anlatılacak. İdealist bir doktor olan Meryem ile Halil’in yolları revirde cenaze taşırken kesişecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Erkan Petekkaya Tims&B’nin yeni dizisi Yasak Aşk’la anlaştı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir