1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

OGM’nin Yoksulluk dizisi için Hazal Subaşı ve Asude Kalebek’e teklif

Yalı Çapkını’nı üçüncü sezonunda da devam ettirecek olan Star TV’nin yeni yayın dönemindeki dizilerinden “Yoksulluk”un hazırlıkları devam ediyor.

OGM’nin Yoksulluk dizisi için Hazal Subaşı ve Asude Kalebek’e teklif

“Yoksulluk” kod adlı dizi duygusal hikâyesiyle yeni yayın döneminin dikkat çeken yeni dizilerinin başında geliyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturacak. Oyuncu görüşmeleri başlayan dizinin senaryosunu Selin Arapkirli, Ramazan Demirli ve Özgür Ağaoğlu kaleme alıyor.

Dizi Azize, Cemo, Zeliha, Fidan, Ramo ve Balım adlı öksüz 6 kardeşin İstanbul’da ayakta kalma savaşını ekrana taşıyacak. Dizide Bala ve Rıfat’ın büyük çocukları Azize için Hazal Subaşı ve Asude Kalebek’le, diğer kardeş karakterleri için de genç kuşak oyuncularla görüşüldüğü öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yıldıray Şahinler ve Ezgi Gör Kanal D’nin “Annem Ankara” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir