1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

O3 Medya'dan Netflix Almanya’ya film… Kadroda 3 ünlü oyuncumuz var

Bu yıl 10. yaşını kutlayan O3 Medya'nın sahibi Saner Ayar ilklere imza atmaya devam ediyor. Usta yapımcı Netflix Arap’a hazırladığı dizinin ardından Almanya Netflix’e de film çekiyor.

O3 Medya’dan Netflix Almanya’ya film… Kadroda 3 ünlü oyuncumuz var

Çektiği dizi ve filmlerle Ortadoğu’yu fetheden, rekorlar kırarak yayın akışlarını değiştiren O3 Medya’nın sahibi Saner Ayar bir ilke imza atarak Netflix Arap’a dizi çekeceğini açıklamıştı. Usta yapımcı bir ilke daha imza atıyor ve Almanya Netflix’e film çekiyor. Heyecan yaratan filmin adı “She Said Yes”…

Filmin kadrosunda Alman oyuncuların yanı sıra ülkemizden de Almanca konuşan 3 önemli isim var. Almanya doğumlu Serkan Çayoğlu ve Cansu Tosun ile yine uzun süre Almanya’da yaşayan Nursel Köse filmin kadrosunda yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burak Sergen “Siyah Kalp” dizisinde 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir