1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nuh Tepesi’nin yönetmeni Cenk Ertürk’ten Netflix’e iddialı dizi

Amerika’nın önde gelen festivallerinden Tribeca başta olmak üzere birçok festivalden ödülle dönen ve çok beğenilen Nuh Tepesi’nin başarılı yönetmeni Cenk Ertük, şimdi de Netflix’e çekeceği diziyle konuşulmaya hazırlanıyor.

Nuh Tepesi’nin yönetmeni Cenk Ertürk’ten Netflix’e iddialı dizi

O3 Medya’nın patronu Saner Ayar’ın Netflix’e çekeceği dizilerden biri de üzerinde titizlikle hazırlandığı “Geleceğe Mektuplar” dizisi… Netflix için çekilecek olan yapımcılığını Ayşe Durmaz’ın üstlendiği dizinin yönetmeni belli oldu. Projeyi özellikle “Nuh Tepesi” (Noah Land) filmiyle dikkatleri üzerine çeken başarılı yönetmen Cenk Ertürk yönetecek.

Yeni filminin başrol oyuncuları Ali Atay ve Hazal Kaya

Sekiz bölümden oluşan ve etkileyici insan öyküleriyle seyirciyi derinden sarsacak dizinin oyuncu seçimi önümüzdeki günlerde başlayacak. Her bölümünde ayrı bir mektubun hikâyesini konu alan diziyi Rana Denizer kaleme aldı. Cenk Ertük, diziyi çektikten sonra ikinci uzun metraj filmini yönetecek. Kulislerden sızan bilgilere göre Los Angeles’ta çekilecek olan filmin başrol oyuncuları Ali Atay ve Hazal Kaya çifti…

thumbnail
Önerilen Yazı
Hayat Hırsızı dizisi için Alperen Duymaz ve Gonca Vuslateri’nin adı geçiyor

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir