1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

NOW’ın yeni yayın dönemi tanıtım filmi parti konseptli olacak

Her yıl en görkemli tanıtım filmlerine imza atan kanal olarak fark yaratan NOW’ın bu seferki sezon tanıtımı yine çok konuşulacak.

NOW’ın yeni yayın dönemi tanıtım filmi parti konseptli olacak

NOW’ın tanıtım film çekimi için müthiş bir hazırlık yapılıyor. Başak Dizer ve Deniz Marşan’ın stil danışmanlığını yaptığı tanıtım filminin senaryosu merak konusuydu. Kulislerden sızan haberlere göre film, eğlenceli ve görkemli bir parti ortamında geçecek. Dizi ve ekran yüzleri tek tek partinin yapıldığı mekana gelecek.

Reklam filminin balonlarla, uçuşan tüylerle süslenecek atmosferi NOW’ın eğlenceli dünyasını temsil edecek şekilde tasarlanıyor. Vahide Perçin, Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Ebru Şahin, Özcan Deniz, Özgü Namal, Mina Demirtaş, Mert Mert Yazıcıoğlu, Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Ertan Saban, Damla Sönmez, Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Halil İbrahim Ceyhan, Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Dolunay Soysert, Halit Özgür Sarı gibi birbirinden ünlü ekran yüzleri şık kıyafetlerle parti alanında yerini alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özcan Deniz’in eşi Samar Dadgar: Çocuk istememe benim kararım

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir