1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

NOW'ın Harika Çılgınlar dizisine 5 yeni oyuncu

MedYapım imzalı NOW’ın merakla beklenen dizilerinden Harika Çılgınlar Şakir Paşa ve ailesinin görkemli ve dramatik hikâyesini seyirciye sunacak.

NOW’ın Harika Çılgınlar dizisine 5 yeni oyuncu

Harika Çılgınlar dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Bahadır Karataş’ın yöneteceği, Hande Altaylı’nın yazdığı dizide önemli bir tarihçi ve devlet adamı olan Kabaağaçlızade Mehmed Şakir Paşa’nın ve aile fertlerinin öyküsü anlatılacak. İlk 13 bölümünün ardından hikâyesi yenilenecek olan dizide Şakir Paşa’ya Fırat Tanış, Şakir Paşa’nın eşi İsmet hanıma Vahide Perçin, Şakir Paşa’nın oğlu Cevat’a Cem Yiğit Üzümoğlu hayat verecek. Meryem Uzerli‘nin “Rozali” rolünü canlandıracağı dizide Şakir Paşa‘nın gelini Aniesi’yi Denise Capezza‘yı canlandıracak.Dizide Şakir Paşa’nın ablası Sara’yı Devrim Yakut hayat verirken paşanın ilk evliliğinden olan ve İstanbul’da Şakir Paşa Apartmanı’nda oturan oğlu Asım’a Onur Durmaz hayat verecek.

Yağmur Başkurt “Şakir Paşa”ın kızlarından “Hakkiye”yi, Zeynep Ebrar Karaca “Fahrünnisa”yı, Azra Aksu “Aliye”yi oynayacak. İrem Kahyaoğlu da evin hizmetçilerinden “Hatice” rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ailesini silen Özcan Deniz’e kız kardeşinden zehir zemberek sözler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir