1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nilsu Berfin Aktaş Şakir Paşa Hanedanı’nın Ayşe’si oldu

Genç kuşağın gözde yıldızlarından Nilsu Berfin Aktaş, yeni sezon için görüştüğü işlerden en beğendiği dizi olan Şakir Paşa Hanedanı dizisiyle bu sezon seyirci karşısına çıkacak.

Nilsu Berfin Aktaş Şakir Paşa Hanedanı’nın Ayşe’si oldu

“Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar” dizisi güçlü kadrosu ve etkileyici hikâyesiyle yeni sezonun en iddialı dizilerinin başında geliyor. Ru dizisindeki başarılı rejisiyle beğeni toplayan Bahadır Karataş’ın yöneteceği, Hande Altaylı’nın ise yazdığı MedYapım imzalı dizide Şakir Paşa’nın kızı Ayşe’yi genç kuşağın gözde yıldızlarından Nilsu Berfin Aktaş canlandıracak.

Kostümleri ve mekanları için de titizlikle çalışılan “Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar” Vahide Perçin, Fırat Tanış, Devrim Yakut, Cem Yiğit Üzümoğlu, Denise Capezza, Helin Kandemir ve Yağmur Başkurt’u buluşturdu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kürk Mantolu Madonna’dan Burcu Biricik’e teklif

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir